Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΕΧΕΙΝΑΚΕΙΑ

Εχεινάκεια.. μοναδικο οπλο κατα των λοιμωξεων:


•κρυολογηματα
•συναχι
•ιωσεις
•λοιμωξεις
•ενισχυση του ανοσου συστηματος
•τονωση της φυσικης αμυνας

Η Εχεινάκεια είναι γνωστή απ το 1887, οπότε άρχισε να χρησιμοποιείται ως θεραπευτικό βότανο..Το 1938, Γερμανοί επιστήμονες , ασχολήθηκαν σοβαρά, με την εχεινάκεια και σήμερα πλέον χρησιμοποιείται ευρύτατα για την ενίσχυση της άμυνας και την αντιμετώπιση των λοιμώξεων του αναπνευστικού και ουροποιητικού συστήματος.
Η Εχεινάκεια, δεν σκοτώνει ούτε απενεργοποιεί, ιούς και βακτηρίδια..Ενισχύει το άνοσο, έτσι ώστε αυτό να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους όποιους εισβολείς.
Ο τρόπος δράσης της είναι η θωράκιση του ανοσοβιολογικού μας συστήματος, ώστε σε περίπτωση προσβολής του από ιούς ή βακτηρίδια , στο συντομώτερο διάστημα να μπορέσει να ανταποκριθεί , αποκλείοντας την δυνατότητα στους ιούς και τα βακτήριδια ,να εμφυτεύσουν τον γενετικό τους κώδικα στα κύτταρα μας.Διεγείρει τους αιμο-κυτο-βλάστες, στο μυελό των οστών,να παράγουν περισσότερα και ισχυρότερα λευκά και μάλιστα T-killer λεμφοκύτταρα, που καταπολεμούν τις λοιμώξεις.Επίσης ενισχύει την παραγωγή ιντερφερόνης , η οποία έχει κύρια αποστολή την ενεργοποίηση , και πάλι των T-killer κυττάρων, τα οποία προσκολλώνται στα προσβεβλημένα από ιούς κύτταρα αποσυνθέτωντάς τα!Η Ιντερφερόνη-που διεγείρεται με την εχεινάκεια- προκαλεί την απελευθέρωση ενζύμων, τα οποία διαταράσσουν , σε πρώτη φάση, και τελικά διακόπτουν το DNA των ιών.Αν ο ιός αδυνατεί να εμφυτεύσει το γενετικό του κώδικα ( ανάλογα DNA αν είναι κοινός ιός, ή RNA αν είναι ρετροϊος) στα σωματικά μας κύτταρα, κι έτσι να πολλαπλασιαστεί΄Τότε η λοίμωξη σταματα!
Την εχεινάκεια μπορούμε να την βρούμε σαν βάμα και σκόνη ή χάπια. Όταν υπάρχει εγκατεστημένη λοίμωξη, 900mg (3Χ300) την ημέρα , ανακουφίζουν σύντομα.Πρέπει να προσέχουμε τη διάρκεια χρήσης: Όχι περισσότερο από 8 εβδομάδες. Πολλοί ρωτούν αν αξίζει να το δοκιμάσει κανείς.. Η πρακτική εχει δείξει ότι πράγματι αξίζει τον κόπο σε περιπτώσεις: Γρίπης,συναχιού, οξείας λοίμωξης του αναπνευστικού. Οπωσδήποτε όμως με την πρώτη ένδειξη κρυολογήματος, παίρνουμε 3 φορές τη 300 τη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες