Τρίτη 29 Μαΐου 2012

SHEA D’ AFRIQUE


 Η εξαίσια σειρά Shea-Butter παράγεται στην Burkina Faso( Δυτική Αφρική) από το κουκούτσι του καρπού του Shea δέντρου. Tα κουκούτσια υποβάλλονται σε επεξεργασία από χεριά ντόπιων γυναικών, βγάζοντας από μέσα το βούτυρο που περιέχουν (Shea- Butter).
Η Shea d’ Afrique αποτελείται από 100% Shea-Butter. Η Shea d’ Afrique είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές ποικιλίες: κλασσικό, βιολεμονι και αλόη βέρα. Είναι όλα ακατέργαστα και ανήκουν στην κατηγορία ποιότητας Α, χωρίς χημικά πρόσθετα. Το κλασσικό Shea d‘ Afrique είναι καθαρή Shea-Butter χωρίς πρόσθετα. Oι ποικιλίες βIολεμονι και αλόη βέρα περιέχουν φυσικά βιολογικά εκχυλίσματα από βιολεμονι και αλόη βέρα σε μικρή ποσότητα . Το ακατέργαστο Shea-Βutter έχει μακρά παράδοση στις αφρικάνικες χώρες και χρησιμοποιείται όχι μόνο για την αποτελεσματική προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση αλλά και για το μαγείρεμα στην αφρικανική κουζίνα.
Το προϊόν χρησιμοποιείται από τις γυναίκες στην Αφρική για την αποτελεσματική προστασία από τον καυτό αέρα της σαβάνας. Sτις ανεπτυγμένες χώρες η Shea-butter εμπεριέχεται σε πολλά ακριβά καλλυντικά σε πολύ μικρή ποσότητα.
Η Shea d’Afrique εγγυάται πρόληψη από δερματολογικές παθήσεις αλλά και εντατική φροντίδα για το ερεθισμένο δέρμα ενώ λόγο της συμπαγούς υφής της επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και όταν χρησιμοποιείται σε μικρή ποσότητα αφού τα προϊόντα της είναι πλούσια σε βιταμίνες A,E, αλλαντο’ί’νη, μακρά ακόρεστα οξέα και προέρχονται από 100% φυσικά συστατικά. Η Shea d‘ Afrique χρησιμοποιείται ιδιαίτερα σε προβληματικό και αλλεργικό δέρμα στις εξής περιπτώσεις:

  • Στην καθημερινή φροντίδα και ενυδάτωση του δέρματος
  • Στην πρόληψη και λείανση των ρυτίδων
  • Ενάντια στην ξηροδερμία και την νευροδερματίτιδα
  • Απαλύνει περιπτώσεις συγκάματος και επουλώνει τις πληγές
  • Μετά από θεραπεία με αλοιφή που περιέχει κορτιζόνη
Τα προϊόντα Shea d Afrique της εταιρείας Abis-Pharma είναι παραδοσιακά παραγόμενα προϊόντα βιολογικής προέλευσης, διατηρούν πιστοποιητικό γνησιότητας eco cert και διατίθενται στο εμπόριο υπό τους όρους του Δίκαιου Εμπορίου (Fair Trade).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες