Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ


Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα τα δημόσια νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ, τα Κέντρα Υγείας, τα Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) να προκηρύξει τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 11 πμ έως τις 3 μμ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στάση εργασίας των γιατρών

Τετράωρη στάση εργασίας έχουν προγραμματίσει για σήμερα Τρίτη 21/05/13 οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά (από τις 9 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι).
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αίτηση ανακοπής του «Ευαγγελισμού», η οποία εκδικάζεται σήμερα, προκειμένου να ανασταλεί η αποζημίωση δεδουλευμένων οφειλών προς τους ειδικευόμενους της Πολυκλινικής, που έχουν δικαιωθεί δικαστικά με έκδοση απόφασης διαταγής πληρωμής.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΟΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΙΣ ΑΝΤΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝΙΩΝ (ΠΡΑΖΟΛΕΣ)



Εκδόθηκε χθες το ΦΕΚ με τη νέα θετική λίστα, τις νέες λιανικές και ασφαλιστικές τιμές. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, πλέον όπως διαπιστώνουμε δεν υπάρχει περιορισμός συνταγογράφησης πραζολών αποκλειστικά από γαστρεντερολόγους. 

Θα βρίσκετε αυτό το άρθρο πάντα στις μόνιμες στήλες μας ψηλά.

Δείτε το ΦΕΚ...  εδώ.

Αναγνώστες